Hyr en harpe

 

Hyr en harpe!

 

I undermenuen kan du læse lidt om de former for harpemusik som Harpe.dk tilbyder.

 

Via "kontakt"-knappen i menuen kan du lave en forespørgsel på harpemusik enten i form af en koncert, deltagelse ved en ceremoni eller højtidelighed, som baggrundsmusik eller som noget helt andet sjovt som du selv har fundet på.

 

Maria Boelskov Sørensen har stor erfaring og ekspertise indenfor klassisk musik og hun har også spillet rigtig meget popmusik både som baggrundsmusik og i forbindelse med større produktioner som fx X-factor, DRs Disney-tourne', Roskildefestivalen, Cannes-festivalen o.m.m.

 

Hun har bl.a. spillet sammen med Søs Fenger, Oh Land, Outlandish, Safri Duo, Maria Lucia og har deltaget ved utallige koncerter og frestillinger med musicals og opera.

 

Hun har desuden været medvirkende til en hel masse sjove og skæve produktioner som fx den moderne opera "Babel" og gademusik initiativet Mucirkus.

 

Af mere etablerede klassiske sammenhænge kan blandt mange andre nævnes Det Kgl Kapel, DRs orkestre, landsdelsorkestrene, Athelas Sinfonietta, basisensemblerne, Malmø Operaen (S) og Aventa Ensemblet (CA)

 

 

Priserne starter på ca. 4000,- og tilbudet tilpasses efter dit særlige arrangement.

 

 

Harpe.dk

Tel: +45-23325523

E-mail: maria@harpe.dk