Baggrundsmusik

Baggrundsmusik:

 

Maria Boelskov Sørensen er oprindeligt klassisk uddannet og spiller mange klassiske koncerter hvert år i mange forskellige sammenhænge.

 

Men også som baggrundsmusiker kommer hun ud til et meget bredt publikum.

Hvis det ønskes (anbefales især ved meget store selskaber) tager hun gerne andre musikere fra sit netværk med.

Hun har dannet fast duo med bratchist Martin Jochimsen i en årrække.

 

Hun kan spille i op til 6 timer uden at “vende bunken”, og i løbet af den tid kommer hun igennem en del pop og jazz henover film-temaer og evergreens (altsammen arrangeret at Hollywood-harpenister) til klassisk musik, der oprindelig er beregnet som baggrundsmusik.

 

Hun er meget kræsen når hun vælger sin musik, for det er kun sjovt at spille hvis musikken er god.

 

Stil, dynamik og tempo tilrettelægger hun efter den stemning der er i lokalet, eller rettere: den stemning som værten ønsker sig.

 

Det er ikke alle pop-numre hun spiller, og hvis hun medtager et klassisk stykke som ikke er skrevet for harpe er det som regel skrevet for klaver, eller også spiller harpen en væsentlig rolle i den originale version.

 

Harpe.dk har leveret baggrundsmusik både på "det høje slot" og i private hjem, firmaer, hoteller, restauranter, forsamlingslokaler, parker - ja sågar engang på en tømmerflåde.

 

Som eksempler kan nævnes Kokkedal Slot, Kronborg Slot, D'Angleterre, Restaurant Era Ora, Marienlyst, Molskroen og Københavns Rådhus.

 

Tilbud afhænger af hvor længe du vil have harpemusik og hvor langt der skal køres.

Prisen er den samme uanset om det drejer sig om et privat selskab eller om der fx er repræsentanter fra Kongehuset til stede under arrangementet.

 

Priser fra ca. 4000,-

 

 

 

Kontakt Harpe.dk på mail: maria@harpe.dk eller via "kontakt".

 

Harpe.dk

Tel: +45-23325523

E-mail: maria@harpe.dk